Ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου σχεδίου ΣΒΑΑ του Δήμου Καβάλας, που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2014-2020», υλοποιεί την Πράξη με τίτλο: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΑ) ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».

Αντικείμενο της Πράξης είναι η παροχή Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης για εκατό (100) ανέργους, ευάλωτους κοινωνικά ωφελούμενους (συμπεριλαμβανομένων των ΑμεΑ ) του Δήμου Καβάλας, με στόχο να αποκτήσουν γνώσεις για τη βελτίωση της δυνατότητάς τους για ένταξη στην αγορά εργασίας.

Η υποβολή της αίτησης και η κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα του έργου https://katartisikavala.gr/. και θα είναι ενεργή από Παρασκευή 3 Μαρτίου έως Κυριακή 19 Μαρτίου (ώρα 23:59:59).

Διαβάστε το πλήρη ανακοίνωση της Συμπληρωματικής Πρόσκλησης για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο «Πρόγραμμα κατάρτισης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (Συμπεριλαμβανομένων των ΑΜΕΑ) σε ειδικότητες του τομέα του Τουρισμού – Πολιτισμού» πατώντας εδώ.
Συμπληρωματική Πρόσκληση στο «Πρόγραμμα κατάρτισης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (Συμπεριλαμβανομένων των ΑΜΕΑ) σε ειδικότητες του τομέα του Τουρισμού – Πολιτισμού»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: