« Τι λέτε; Θα πούμε το νερό νεράκι;»

 

  • Έχουμε σκεφτεί ποτέ την αξία του νερού στη ζωή μας;
  • Τι θα γινόταν αν μια μέρα ξυπνούσαμε το πρωί, ανοίγαμε τις βρύσες του σπιτιού μας και δεν έπεφτε στάλα νερού;
  • Μπορούμε εμείς και ο πλανήτης μας να ζήσουμε χωρίς νερό;

Τις απαντήσεις μόνο ο κύριος Λάκης Σπαταλάκης μπορεί να δώσει, που κάποτε νόμιζε πως το νερό ήταν για… παιχνιδάκι! Όμως η ίδια η ζωή πολλές φορές διδάσκει, δίνοντας ένα μάθημα στον Λάκη. Το πάθημα θα γίνει μάθημα στον Λάκη, καθώς περιβάλλον και ψάρια, όπως το ευρωπαϊκό Χέλι, κινδυνεύουν. Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτά;»

Με αφορμή ένα παραμύθι γραμμένο από παιδιά για παιδιά με τίτλο, «Λάκης ο Σπαταλάκης», η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και το  Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:00 στον υπαίθριο χώρο της Βιβλιοθήκης διοργανώνουν μία μεγάλη εκδήλωση για παιδιά με τίτλο:
 « Τι λέτε; Θα πούμε το νερό νεράκι;».

Με εμψυχωτή τον ηθοποιό, Ιορδάνη Καλαϊτζίδη θα παίξουμε και θα διασκεδάσουμε με δραστηριότητες που σχετίζονται με το νερό. Στην εκδήλωση συμμετέχει και το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας στο πλαίσιο του προγράμματος διατήρησης του ευρωπαϊκού χελιού, πρόγραμμα Lifeel.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά του Δημοτικού Σχολείου.

Σας περιμένουμε!!!!!!!!!

*Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της European Maritime Day στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, οι οποίες τελούν υπό την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και είναι υπό την αιγίδα της Π.Ε. Καβάλας και της  Π.Ε. Έβρου

 

« Τι λέτε; Θα πούμε το νερό νεράκι;»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: