Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και οι εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση
του νέου βιβλίου της Μανίνας Ζουμπουλάκη με τίτλο:

«ΚΑΚΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ, ΜΕΤΡΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ, ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΜΑΝΑ»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων
της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
(Κασσάνδρου 6, 4ος όροφος).

«Κακή νοικοκυρά, μέτρια μαγείρισσα, τουρίστρια μάνα»: Γίνεται; Κι αν γίνεται πώς γίνεται; Ποιος το λέει ποια το ακούει και τι κάνουν (ή θα κάνουν) γι΄ αυτό; Πώς το ακούνε τα παιδιά που βρίσκονται σε δυο διαφορετικές άκρες της εφηβείας; Και πώς εμπλέκεται το πλυντήριο με όλα αυτά;…

Σε αυτά (και στα δικά σας) ερωτήματα θα απαντήσουν με πολύ κέφι ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΡΤΑΒΗΣ και η συγγραφέας. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει, με το ίδιο κέφι, η ηθοποιός ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΙΡΟΣΝΙΤΣΕΝΚΟ.

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα του Βιβλίου…

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα και γράφει από τα 10. Σπούδασε στην Αμερική Ιστορία της Τέχνης και Σωματική Αγωγή. Γράφει στα περιοδικά από την αρχή της δεκαετίας του ’80 μέχρι σήμερα χωρίς διακοπή. Έχει μεταφράσει αρκετά βιβλία και έχει δουλέψει στο ραδιόφωνο ως παραγωγός. Έχει γράψει επίσης σενάρια για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν τα βιβλία της: Πώς να γράψειςΕυτυχίαΦερμουάρΑόρατα ΚορίτσιαΚάτι μου κρύβειςΆκουσέ μεΜη φοβάσαι και Το [σχεδόν] ημερολόγιο μιας 82χρονης.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

Είμαι η Σόνια και ίσως λύσω το μυστήριο του πώς έγινα «κακή νοικοκυρά, μέτρια μαγείρισσα, τουρίστρια μάνα» και ίσως γελάσω λίγο λύνοντάς το. Όσο μπορεί να γελάσει μια γυναίκα που είναι όλα τα παραπάνω και επιπλέον έχει την τάση να ξεχνάει τις πρακτικές υποχρεώσεις της (αλήθεια, μαλακτικό πήρα;)

Μυθιστόρημα σε ενεστώτα χρόνο, από τη Μανίνα Ζουμπουλάκη.

 

 

 

Παρουσίαση Βιβλίου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: