ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και οι εκδόσεις Γλαύκα, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Αναστασίας Γεωργακοπούλου με τίτλο:

«Ανάσες Αγάπης»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Κασσάνδρου 6, 4ος όροφος).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  • Ειρήνη Βρανά, Δικηγόρος
  • Κική Δοξιάδου, Εκπαιδευτικός

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά στο πιάνο ο Αλέξανδρος Κωστίδης

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα…

Η Αναστασία Γεωργακοπούλου γεννήθηκε και ζει στην όμορφη Καβάλα, παντρεμένη, μητέρα δυο παιδιών, έχει δουλέψει στον Τουριστικό τομέα, καθώς επίσης και στον τομέα της Διαφήμισης και προώθησης προϊόντων με μεγάλη επιτυχία και ξεχωριστές διακρίσεις. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Merchandising (Η φροντίδα του προϊόντος στο ράφι) και Πωλήσεων. Ξεκίνησε να γράψει από μια εσωτερική ανάγκη να εκφραστεί και πολύ γρήγορα διάφορα λογοτεχνικά σάιτ, περιοδικά και ομάδες άρχισαν να δέχονται και να παρουσιάζουν κείμενα της. Σήμερα βρίσκουμε διηγήματα της στη σελίδα Thebluez.gr – Ομφαλό της γης, ενώ ποιήματα της έχουν παρουσιαστεί στο Fractal, στο Λογοτεχνικό Magazino, στο Moonlight Tales, στο Bonsaistories και φυσικά στο μπλοκ των εκδόσεων Γλαύκα. Το μονοπάτι της δημιουργικής γραφής συνεχίζεται …ενώ μόλις κράτησε στα χέρια της το πρώτο της βιβλίο ΑΝΑΣΕΣ ΑΓΑΠΗΣ, από τις Εκδόσεις Γλαύκα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

Διηγηματικές ιστορίες αγάπης …ιστορίες που θα μας εκπλήξουν …που θα μας γοητεύσουν …που θα μας κάνουν να ποθήσουμε να ζήσουμε και εμείς μια …Εραστές που προσπάθησαν να πολεμήσουν ο ένας τον άλλον, που αγγίχτηκαν σαν τους πρωτόπλαστους, που ονειρεύτηκαν να κατακτήσουν και να κατακτηθούν.
Ιστορίες αγάπης …ανάσες βαθιές που δίνουν ζωντάνια στη ζωή και στην καρδιά.

 

 

Παρουσίαση Βιβλίου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: