Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο σύλλογος «ΠΝΟΗ» για το Παιδί και την Οικογένεια απέδειξε για πολλοστή φορά πως είναι δίπλα στα παιδιά κάθε ηλικίας. Συμμετείχε για άλλη μία χρονιά στην Έκθεση βιβλίου, ψυχαγωγώντας με το εξαιρετικό «Καλλιτεχνικό εργαστήρι» του μικρούς και μεγάλους. Οι εθελόντριες του καλλιτεχνικού εργαστηρίου με περίσσιο μεράκι κάλεσαν τους λιλιπούτειους λάτρεις των εικαστικών να δημιουργήσουν με φόντο το καλοκαίρι. Παιδιά και ενήλικες ένωσαν τις δυνάμεις τους, πήραν μπογιές, ψαλίδια και κόλλες, ζωγράφισαν θάλασσα, βουνό και τον απέραντο βυθό. Εμείς να πούμε πως όχι μόνο το διασκεδάσαμε αλλά γεμίσαμε ικανοποίηση που δώσαμε τόση χαρά σε μικρά παιδιά. Είναι σίγουρο ότι κάθε εξαιρετική δουλειά είναι αποτέλεσμα καλής συνεργασίας γι αυτό ευχαριστούμε θερμά το «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι» του συλλόγου «ΠΝΟΗ» με επικεφαλής την ακούραστη κυρία Ζίλντα Χαρίση, την Ομάδα Εφήβων Εθελοντών του προγράμματος «ΣΤΗΡΙΖΩ», τους υπαλλήλους του προγράμματος «ΣΤΗΡΙΖΩ», την πρόεδρο τα μέλη και τους του συλλόγου «ΠΝΟΗ»  για το Παιδί και την Οικογένεια που με την προσφορά τους ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας.

«Από τη δράση «Ελάτε να δημιουργήσουμε με φόντο το καλοκαίρι» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Παραλία της Καβάλας»
Ετικέτες:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: