Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου με τίτλο «Γκαγκάριν ο κόσμος από χαμηλά». Για το βιβλίο μίλησε ο δημοσιογράφος Βασίλειος Λωλίδης  και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Το « Γκαγκάριν ο κόσμος από χαμηλά» ένα non  fiction novel είναι το 19ο στη σειρά βιβλίο του Πέτρου Τατσόπουλου. Ολοκληρώθηκε έπειτα από εξαετή έρευνα και είναι μια προσπάθεια, μας εξηγεί ο συγγραφέας,  να δει την ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας από μία άλλη ματιά, διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει διαβάζοντας στα ιστορικά βιβλία. Είναι μια προσπάθεια να δει την ιστορία από κάτω προς τα επάνω δηλαδή από τις μικρές ιστορίες των ανθρώπων που φτιάχνουν  την μακροιστορία.

Εμείς να ευχηθούμε στο βιβλίο του να είναι καλοτάξιδο και στον ίδιο να είναι γερός και να συνεχίσει να γράφει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Από την παρουσίαση του βιβλίου «Γκαγκάριν ο κόσμος από χαμηλά» του Πέτρου Τατσόπουλου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: