Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας» και της «Παγκόσμιας Ημέρας Οικογένειας»,  συμμετέχει ως σταθμός στο Παιχνίδι Πόλης με τίτλο «Η πόλη μέσα από τα μάτια της Οικογένειας» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρες 10:00-13:00.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των ακόλουθων φορέων της πόλης μας: Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας,  Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας,  Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας,  Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», Ομάδα Μελέτης, Διατήρησης και Διάδοσης του Λαϊκού Παραμυθιού και Παιχνιδιού «Οι Παραμυθάδες»,  Σώματα Ελληνικού Οδηγισμού Καβάλας, ΠΕ Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας και  Ωδείο Νεάπολις Καβάλας.

Στόχος της δράσης, είναι μέσα από ένα παιχνίδι χαμένου θησαυρού, η ανάδειξη της ανάγκης για τον ποιοτικό χρόνο που πρέπει να περνά η οικογένεια μαζί και η σύσφιξη των σχέσεων μέσα σε αυτήν.

Με το σύνθημα «Περάστε ουσιαστικό χρόνο μαζί με την οικογένειά σας και δώστε στα παιδιά όλα αυτά τα πολύτιμα που μόνο η οικογένεια μπορεί να προσφέρει!» οι φορείς και οι υπηρεσίες της συνδιοργάνωσης καλούν όλα τα παιδιά και τις οικογένειες της πόλης μας, να συμμετέχουν παίζοντας, ζωγραφίζοντας, τραγουδώντας, ακούγοντας παραμύθια στο μεγάλο παιχνίδι με θέμα: «Η πόλη μέσα από τα μάτια μιας οικογένειας».

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» ως ένα ζωντανό κύτταρο της πόλης μας δεν θα μπορούσε να λείπει από όλη αυτή τη διοργάνωση. Συμμετέχει ως σταθμός του Παιχνιδιού της Πόλης και θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν στην παραπάνω δράση την  Κυριακή 14 Μαίου και ώρες 10:00-13:00 στο Δανειστικό Τμήμα (3ος όροφος). Θα πραγματοποιηθούν εικαστικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους αλλά και αφηγήσεις παραμυθιών με κεντρικό θέμα την Οικογένεια και τη Μητέρα από τα μέλη της Ομάδας των «Παραμυθάδων».

Πρέπει να τονιστεί πως η εκκίνηση, όλων των ομάδων (παιδιών και γονέων) που θα συμμετέχουν στο «Παιχνίδι Πόλης»,  θα γίνει στο Δημοτικό Κήπο, την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 10:00 προκειμένου να τους δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες για τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν.

Παιχνίδι Πόλης με τίτλο: «Η πόλη μας μέσα από τα μάτια της οικογένειας»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: